Virani u srcu Vojvodine

50. međunarodni turistički sajam u Novom Sadu

Od četvrtka do subote u vojvođanskoj metropoli održava se jubilarni 50. međunarodni turistički sajam u sklopu tradicionalnog „Novosadskog sajma“. Na sajmu pored 51. izlagača iz devet država regije, Europe, Afrike i Azije, sudjeluju i predstavnici Općine Vir i virskog turizma. Na virskom štandu izložene su turističke brošure otoka Vira i drugi informativni materijali, dok je s virskim motivima ukrašeni izložbeni prostor iskorišten za razgovore s predstavnicima turističkih agencija, turoperatora i drugih turističkih organizacija.

Na novosadskoj turističkoj izložbenoj i poslovnoj manifestaciji sudjeluju zamjenik načelnika Općine Vir Antonio Vučetić, općinska vijećnica Nikolina Vučetić, direktorica destinacijske menadžment kompanije „Vir turizam“ Kristina Perić, direktor komunalnog poduzeća „Vir održavanje“ Marino Radović i voditelj Turističke agencije „Vir turizma“ Mate Čulina. Pored poslovnog i izložbenog karaktera, jubilarni 50. sajam nudi i niz predavanja i prezentacija s temama kvalitete usluge u turističkim agencijama, turoperatorima i hotelima, dobavljačima destinacija, zdravstvenom i medicinskom turizmu, Spa turizmu, kao i teme prehrambena industrija susreće turističku industriju, održivi turizam, lovni turizam itd.

Inače, gosti iz Republike Srbije i pogotovo Autonomne Pokrajine Vojvodine ostvarili su na otoku Viru više od 5,5 tisuća noćenja tijekom prvih devet mjeseci ove godine. Srbija je dvanaesto emitivno virsko tržište Vir, ali s neprekidnim rastom gostiju koji ga posjećuju, pa je ove godine zabilježeno 12 posto više dolazaka i 21 posto više noćenja.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA