Logo
Ispiši ovu stranicu

Press kontakt

Ovaj dio naših stranica namijenjen je komunikaciji s medijima. Posljednjih godina Vir se od malenog mjesta uzdigao na razinu koja je po mnogočemu postala zanimljiva i medijskoj javnosti. Kako se područje Općine Vir nalazi u fazi jednog permanentnog razvoja, ponajprije infrastrukturnog, sasvim je izvjesno da će i interes medija za događaje na našem otoku postati sve jači. Stoga nam je želja olakšati rad vama novinarima i vašim redakcijama koje prate rad Općine Vir i omogućiti što kvalitetniji pristup sadržajima koji Vam mogu pomoći u radu. Ovaj dio naših stranica kreiran je kako bi zadovoljio obostrani interes i medija i naše Općine, a naše međusobne odnose podigao na višu razinu.

U podizborniku smo pripremili sadržaje koji bi Vam mogli pomoći pri radu. Posebno ćemo isticati objave za medije, a pripremili smo i posebnu adresu e-pošte rezerviranu samo za komunikaciju s medijima koja će imati prioritet obrade. U ovom press kutku možete pronaći i  malenu galeriju koju, za razliku od ostalih slikovnih sadržaja na našim stranicama, možete slobodno bez ikakvog prethodnog traženja prava koristiti za potrebe Vašeg medija i u Vašem mediju.
Pojedine vijesti iz drugih medija, a koje su vezane uz rad Općine Vir, prenositi ćemo u posebnom dijelu.

Nadamo se da smo Vam ovim malim press kutkom na našim stranicama olakšali praćenje rada naše lokalne uprave i samouprave. Molimo Vas da nas obavijestite o svim svojim eventualnim primjedbama, pohvalama i prijedlozima.Novosti s naših stranica možete pratiti putem RSS kanala

    rss obojano 


 Adresa elektroničke pošte rezervirane isključivo za kontakte s medijima je:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Molimo Vas da pri kontaktiranju putem ove e-pošte navedete Vaše ime i prezime, redakciju u kojoj radite i kontakt broj telefona kako bi Vas, po potrebi, mogli kontaktirati.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA