VIRSKA TROJKA OSVOJILA 3. MJESTO U ZEMUNIKU

Ante Kapović, Toni Kapović, Antonio Bilosnić i Marino Radović imali su uspješan nastup na zemuničkoj Kraljici mira

Više sreće od Darka Bašića imali su Bluzeri Ante Kapović, Toni Kapović, Antonio Bilosnić i Marino Radović na subotnjem turniru trojki Kraljica mira u Zemuniku, gdje su osvojili treće mjesto. U prvom susretu u skupini virski su boćari (sastav A. Kapović, T. Kapović i Radović) izgubili od zemuničkog Bulina, potom su pobijedili Stankovce 13:1 (A. Kapović, Radović, Bilosnić) te Svetog Nikolu iz Islama Latinskog rezultatom 6:5 (A. Kapović, T. Kapović, Bilosnić). U polufinalu turnira u Zemuniku protiv benkovačkog Velebita (A. Kapović, T. Kapović, Bilosnić) Virani su bili na korak do finala, ali su u dodatnoj ruci nakon 6:6 poraženi ukupnim rezultatom 6:7. U dvoboju za 3. mjesto Bluzeri su zasvirali kao inače, pa su kapetan Kapović, mlađi Kapović i Zračni Zemuničanin Bilosnić s 13:10 nadigrali boćare domaćeg Bulina i tako im uzvratili za početni poraz. Kapetan je jedini odigrao svih pet susreta ne mareći za sparinu, ljetnu žegu ili bilo kakve otegotne okolnosti. Pehar je bio u pravim rukama.

- Bilo je zaista odlično. Iako sam već bio umoran, od dvoboja za treće mjesto ne bi me odvukli niti silom niti milom. Domaćini su bili vrhunski, lijepo su nas počastili i pozvali na feštu - kaže stariji Kapović. Osim zemuničkog pršuta, sira, pečene janjetine i uživanja u druženju s boćarima iz cijele Zadarske županije, Virani su na službenom nastupu testirali mogućnosti novog-starog člana momčadi, Marina Radovića.

- Bio je dobar. Igrao je u prvom susretu u kojemu smo kolektivno odigrali nešto slabije dok smo hvatali ruku na zogovima, ali smo potom pronašli pravi ritam. U drugoj partiji Marino je vrhunski valjao - pohvalio je Radovića kapetan Kapović zaključivši lijepu i uspješnu priču iz Zemunika.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA