POZIV ČLANOVIMA I PRIJATELJIMA UDRUGE, VIKENDAŠIMA I TURISTIMA: KRV JE POTREBNA I SPAŠAVA ŽIVOTE

UDDK »VIR«. U prostoriji vijećnice Općine Vir u utorak / 20. kolovoza / organizira se druga ovogodišnja akcija darivanja krvi od 15:30 do 19 sati, a u 20 sati je domjenak za darivatelje u restoranu »Kotarina«. Svira trio »Grdelin«.

POZIV ČLANOVIMA I PRIJATELJIMA UDRUGE, VIKENDAŠIMA I TURISTIMA: KRV JE POTREBNA I SPAŠAVA ŽIVOTE

Druga ovogodišnja akcija darivanja krvi u organizaciji Udruge dobrovoljnih darivatelja krvi Vir održat će se u utorak 20. kolovoza u prostoriji vijećnice Općine Vir u vremenu od 15:30 do 19 sati. Predsjednik virskog UDDK-a Goran Vicković poziva zato sve članove i prijatelje Udruge da u što većem broju pristupe ovoj akciji, a poziv je naravno upućen i brojnim virskim vikendašima i turistima koji u kolovozu tradicionalno sudjeluju u akcijama darivanja krvi. Općina Vir kao glavni sponzor, destinacijska kompanija Vir turizam s restoranom Kotarina te vrijedni djelatnici Odjela transfuzije Opće bolnice u Zadru i zadarski Crveni križ, također su tradicionalni i neizostavni dio ove lijepe i značajne humanitarne akcije.

- Ponosni smo na naše sponzore i sve koji nam pomažu u radu, kao i na našu virsku udrugu koja je jedna od najaktivnijih i najboljih u Zadarskoj županiji. Uspjeli smo stvoriti dobro organiziranu zajednicu darivatelja koja osim darivanja krvi ili upisa u Registar darivatelja krvotvornih matičnih stanica, sudjeluje i na svim drugim humanitarnim akcijama diljem Zadarske županije - kaže predsjednik Vicković.

Tako UDDK Vir s predsjednikom Vickovićem tradicionalno s Udrugom Dobra volja iz Zagreba sudjeluje u organizaciji ljetovanja na Viru za obitelji slabijeg imovinskog stanja, uz suorganizaciju raznih humanitarnih akcija i koncerata, prikupljanja sredstava i potrepština itd. Druga ovogodišnja akcija darivanja krvi od posebnog je značaja zbog nedostatka krvi svih krvnih grupa u bolnicama – uzrokovanog smanjenim brojem prikupljenih doza – pogotovo na području Splitsko-dalmatinske županije (splitski KBC).

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA