NASTUP NA VIRU DAO MI JE DODATNI POTICAJ, U KORČULU IDEM PO SVOJU PRVU MEDALJU NA DRŽAVNOM PRVENSTVU

Katarina Svetinović bila je jedina cura u »top 10« udičara, osvojila je srebrnu medalju u pojedinačnoj konkurenciji

Prvog dana bila je trećeplasirana iza nedodirljivog Gregorija Udovičića i drugoplasiranog Domagoja Pribilovića, ali je drugog dana sa 752 grama elegantno pobijedila. Kaštelanka Katarina Svetinović, udičarka Nebojsije iz Kaštel Kambelovca, bila je jedina cura među top 10 udičara na virskom natjecanju, a osvojila je srebro u posljednjoj godini unutar U-16 kategorije. Još će u toj kategoriji odraditi Prvenstvo Hrvatske, a virski ribolovni event djelovao je na njezino raspoloženje poput povoljnog vjetra prema Korčuli.

- Zadovoljna sam rezultatom i stečenim iskustvom na Viru. Stvarno sam se potrudila, jer sam zbog posljednje natjecateljske godine u kategoriji željela napraviti rezultat - govori Katarina koja je dva puta dosad bila pojedinačno brončana na međužupanijskim natjecanjima, jednom i ekipno, dok je na Prvenstvu Hrvatske prošle godine bila četvrta.
- Šteta za taj nastup kada mi je malo nedostajalo za medalju na državnom prvenstvu, ali zato sada idem po medalju u Korčulu. Nastup na Viru dao mi je dodatni poticaj - optimistična je Katarina. Udičarka Nebojsije još je nešto istaknula:
- Organizatori su napravili sve po pravilima. Doček je bio lijep, ručak odličan, ambijent krasan, pa je zaista sve napravljeno kako treba. Na kraju je bilo i dosta ribe.

Foto: Katarina (u sredini) s prijateljima

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA