PONOSNA SAM NA ROKA I TAMARU! OSJEĆAJ JE PREKRASAN, RADOSNA SAM KAO DA SU MOJA DJECA

SUZE RADOSNICE. Predsjednica ŠRD »Vir« Elizabeta Fumić o uspjehu Roka i Tamare, odlasku na PH u Korčulu te besprijekornom natjecanju.

Svi su se na kraju uspješne virske priče na Međužupanijskom prvenstvu smješkali i isijavali zadovoljstvom, ali je najsretnija osoba bila predsjednica ŠRD Vir Elizabeta Fumić. Dok su se Roko i Tamara približavali postolju kako bi preuzeli medalje i trofej za drugo mjesto u ekipnoj konkurenciji, predsjednica Fumić je zaplakala. Bio je to najemotivniji i najljepši trenutak virskog trodnevnog natjecanja.

- Ponosna sam, osjećaj je prekrasan. Roko i Tamara su mi poput djece, radosna sam kao da su moja djeca. Iza svega ovoga stoji pet godina rada. Tada, prije pet-šest godina, bili su prvi ili drugi razred osnovne škole, a sada su sedmi i osmi. Gledaš ih kako rastu, a to je najvažnije. Najmanje je bitan rezultat, ali nam je svima drago što se dogodio. Idemo u Korčulu! - nije predsjednica Fumić skrivala radost, ali ni ponos zbog riječi koje su se sa svih strana i od svih mogle čuti tijekom trodnevnog druženja s mladim udičarima.

- Natjecanje je prošlo super. Nije bilo tenzija niti problema. Roditelje smo izvukli izvan zone lova, što je na neke udičare djelovalo dobro, ali na neke baš i ne. Vidjelo se zapravo tko i koliko radi, jer se vidjela prava situacija i prepoznao rad na treninzima - uočila je predsjednica virskog ŠRD-a. Ovo je bilo peto uzastopno natjecanje na otoku Viru; dolazile su prethodno seniorke i seniori u ribolovu štapom s obale i barke, pa je pravo vrijeme i pitanje: što je najbolje za ŠRD Vir?

- Ispekli smo zanat tijekom tih pet godina. Mogu kazati kako se svi koji nas posjećuju zapravo dive činjenici timskog rada na Viru. Nama pomažu Čisti otok i Vir održavanje, odnosno svi koji mogu, znaju i žele. S druge strane, trudimo se da samo natjecanje i cjelokupna organizacija proteknu u što opuštenijoj atmosferi kako bi se svi osjećali ugodno. Zato je zaključak kako je s djecom najlakše i najljepše - ističe Fumić. Roko i Tamara 27. listopada odlaze na toliko spominjanu Korčulu gdje će među 24 najbolja udičara u Hrvatskoj pokušati ostvariti što bolji rezultat. Medalja?
- Nije bitno. Doći među 24 najbolja te imati dva natjecatelja na tom rangu je veliki uspjeh. Sve drugo ovisi o njima, odnosno o tomu koliko će volje i želje ugraditi u svoj razvoj. Mi smo im na raspolaganju - poručila je Fumić.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA