Logo
Ispiši ovu stranicu

VIRSKA TROJKA OSVOJILA 3. MJESTO U ZEMUNIKU

VIRSKA TROJKA OSVOJILA 3. MJESTO U ZEMUNIKU

Ante Kapović, Toni Kapović, Antonio Bilosnić i Marino Radović imali su uspješan nastup na zemuničkoj Kraljici mira

Više sreće od Darka Bašića imali su Bluzeri Ante Kapović, Toni Kapović, Antonio Bilosnić i Marino Radović na subotnjem turniru trojki Kraljica mira u Zemuniku, gdje su osvojili treće mjesto. U prvom susretu u skupini virski su boćari (sastav A. Kapović, T. Kapović i Radović) izgubili od zemuničkog Bulina, potom su pobijedili Stankovce 13:1 (A. Kapović, Radović, Bilosnić) te Svetog Nikolu iz Islama Latinskog rezultatom 6:5 (A. Kapović, T. Kapović, Bilosnić). U polufinalu turnira u Zemuniku protiv benkovačkog Velebita (A. Kapović, T. Kapović, Bilosnić) Virani su bili na korak do finala, ali su u dodatnoj ruci nakon 6:6 poraženi ukupnim rezultatom 6:7. U dvoboju za 3. mjesto Bluzeri su zasvirali kao inače, pa su kapetan Kapović, mlađi Kapović i Zračni Zemuničanin Bilosnić s 13:10 nadigrali boćare domaćeg Bulina i tako im uzvratili za početni poraz. Kapetan je jedini odigrao svih pet susreta ne mareći za sparinu, ljetnu žegu ili bilo kakve otegotne okolnosti. Pehar je bio u pravim rukama.

- Bilo je zaista odlično. Iako sam već bio umoran, od dvoboja za treće mjesto ne bi me odvukli niti silom niti milom. Domaćini su bili vrhunski, lijepo su nas počastili i pozvali na feštu - kaže stariji Kapović. Osim zemuničkog pršuta, sira, pečene janjetine i uživanja u druženju s boćarima iz cijele Zadarske županije, Virani su na službenom nastupu testirali mogućnosti novog-starog člana momčadi, Marina Radovića.

- Bio je dobar. Igrao je u prvom susretu u kojemu smo kolektivno odigrali nešto slabije dok smo hvatali ruku na zogovima, ali smo potom pronašli pravi ritam. U drugoj partiji Marino je vrhunski valjao - pohvalio je Radovića kapetan Kapović zaključivši lijepu i uspješnu priču iz Zemunika.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA