SPREMA SE SPEKTAKL ZA NOVU GODINU

2019.  Doček Nove godine na Viru

U VIR TURIZMU SPREMAJU NIKAD VIĐENI SPEKTAKL, A LUKA NIŽETIĆ OBEĆAVA SJAJNU ZABAVU

Tradicionalni doček Nove godine na otvorenom na Viru ovog će ponedjeljka, na Silvestrovo, biti nikad dosad viđeni spektakl – tvrde u destinacijskoj menadžment kompaniji Vir turizam koja organizira novogodišnju proslavu. Tako će spektakularni novogodišnji vatromet uz konfete s pozornice, na kojoj će svirati i pjevati sjajna zadarska grupa Vista te kao zvijezda novogodišnjeg dočeka Luka Nižetić, biti nadopunjeni dodatnim specijalnim efektima koji se zasad čuvaju kao stroga tajna i iznenađenje.
- Takvi efekti još nisu viđeni na Viru, pa ih nećemo otkrivati da ne pokvarimo iznenađenje naših gostima. U svakom slučaju jamčimo vrhunsku zabavu i spektakl - kaže event menadžer Nina Peroš iz Vir turizma. A lijepu zabavu obećava i Luka Nižetić koji je na Viru uvijek imao vrhunske koncerte.
- Sjajno ćemo se zabaviti i zagrijati kako bi 2019. godinu dočekali u što boljem i ljepšem raspoloženju - poziva Luka sve Virane i žitelje iz cijele Zadarske županije na Vir. Grupa Vista svira od 21 sati, slijedi koncert Luke Nižetića od 22 sata do novogodišnjeg odbrojavanja i ponoći, a onda će ponovno Vista zabavljati sve posjetitelje otoka do jedan sat iza ponoći. Na štandovima Vir turizma i adventskim kućicama i dalje se nude kobasice, hot dog, fritule, kolačići te čajevi, rum punč, kuhano vino i žestice za zagrijavanje.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA