Nepoznata osoba rano jutros zapalila je nisko raslinje, granje, travu te razni plastični i drugi otpad na jednoj neizgrađenoj parceli u uvali Svinja na otoku Viru

ZAPALIO VATRU NA PARCELI, PA POBJEGAO. Nepoznata osoba rano jutros zapalila je nisko raslinje, granje, travu te razni plastični i drugi otpad na jednoj neizgrađenoj parceli u uvali Svinja na otoku Viru, zbog čega su brzo intervenirali pripadnici vatrogasne postrojbe DVD Vir. Vatra je na parceli brzo stavljena pod kontrolu, pa nije bilo štete niti opasnosti za obližnje kuće, ali je postupak u svakom slučaju u najmanju ruku – neodgovoran.

- Po vremenskim uvjetima kakvi su bili rano jutros, po naoblaci, rosi i magli, paliti vatru i pobjeći znači zaista biti neodgovoran i bezobrazan preko svake mjere. Dim se podigao na neka tri metra visine i onda širio prema okolnim kućama. Nije se raspršio u zraku, nego je ljudima ulazio u njihove domove. Kuće su bile pune dima - kaže vatrogasni zapovjednik Tomislav Čepić. Nitko od onih koji žive u blizini nije primijetio da netko rano ujutro pali vatru na parceli, ali je gusti dim opažen s morske strane uvale Svinja, o čemu su ribari odmah obavijestili virske vatrogasce.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA