Logo
Ispiši ovu stranicu

PEDESETAK VIRANA I ČLANOVA UDKK »VIR« UŽIVALO JE U FUŽINAMA U GORSKOM KOTARU

PEDESETAK VIRANA I ČLANOVA UDKK »VIR« UŽIVALO JE U FUŽINAMA U GORSKOM KOTARU

UDDK VIR. Udruga dragovoljnih darivatelja krvi »Vir« organizirala je dvodnevni jesenski izlet za svoje članove i simpatizere.

Općina Fužine, kaubojski gradić Roswell, špilja Vrelo i Bajersko jezero na krajnjem sjeveru Gorskog kotara, bile su destinacije koje je tijekom dvodnevnog izleta posjetilo pedesetak članova Udruge dragovoljnih darivatelja krvi Vir. Riječ je o tradicionalnom jesenskom izletu virskih darivatelja, kojim se članovi i simpatizeri UDDK-a još od 2015. godine nagrađuju za posvećeni rad i nesebično djelovanje.

- Svi smo bili prezadovoljni izletom. Zaključili smo jedan dio godine i dosadašnje djelovanje, pa se možemo prepustiti novim obavezama - kaže predsjednik virskog UDDK-a Goran Vicković. Tako se UDDK Vir već počeo pripremati za posljednju ovogodišnju akciju darivanja krvi koja će održati 16. prosinca, a dotad će Virani još organizirati prikupljanje kućnih potrepština te pomoći u hrani za korisnike Pučke kuhinje Caritasa Zadarske nadbiskupije.

- Na našu inicijativu ove će se godine prikupljati sredstva zajedno s aktivima darivatelja krvi u Vrsima i Privlaci, odnosno našim susjedima iz Vrsi i Privlake - napominje predsjednik Vicković. Akcija prikupljanja potrepština za korisnike Pučke kuhinje u Zadru održat će se od 3. do 11. prosinca, a sve će se donacije građana prikupljati u dvorani župnog ureda Župe svetog Jurja u Viru.
- Zahvaljujem se virskom župniku don Juri Zuboviću na ustupanju župne dvorane. Tamo će tijekom akcije uvijek biti netko od naših članova koji će prikupljati donacije - još je dodao Vicković.

Općina Vir,Point Sva prava pridržana | Copyright 2014.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA