PEDESETAK VIRANA I ČLANOVA UDKK »VIR« UŽIVALO JE U FUŽINAMA U GORSKOM KOTARU

UDDK VIR. Udruga dragovoljnih darivatelja krvi »Vir« organizirala je dvodnevni jesenski izlet za svoje članove i simpatizere.

Općina Fužine, kaubojski gradić Roswell, špilja Vrelo i Bajersko jezero na krajnjem sjeveru Gorskog kotara, bile su destinacije koje je tijekom dvodnevnog izleta posjetilo pedesetak članova Udruge dragovoljnih darivatelja krvi Vir. Riječ je o tradicionalnom jesenskom izletu virskih darivatelja, kojim se članovi i simpatizeri UDDK-a još od 2015. godine nagrađuju za posvećeni rad i nesebično djelovanje.

- Svi smo bili prezadovoljni izletom. Zaključili smo jedan dio godine i dosadašnje djelovanje, pa se možemo prepustiti novim obavezama - kaže predsjednik virskog UDDK-a Goran Vicković. Tako se UDDK Vir već počeo pripremati za posljednju ovogodišnju akciju darivanja krvi koja će održati 16. prosinca, a dotad će Virani još organizirati prikupljanje kućnih potrepština te pomoći u hrani za korisnike Pučke kuhinje Caritasa Zadarske nadbiskupije.

- Na našu inicijativu ove će se godine prikupljati sredstva zajedno s aktivima darivatelja krvi u Vrsima i Privlaci, odnosno našim susjedima iz Vrsi i Privlake - napominje predsjednik Vicković. Akcija prikupljanja potrepština za korisnike Pučke kuhinje u Zadru održat će se od 3. do 11. prosinca, a sve će se donacije građana prikupljati u dvorani župnog ureda Župe svetog Jurja u Viru.
- Zahvaljujem se virskom župniku don Juri Zuboviću na ustupanju župne dvorane. Tamo će tijekom akcije uvijek biti netko od naših članova koji će prikupljati donacije - još je dodao Vicković.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA