Press kontakt

Ovaj dio naših stranica namijenjen je komunikaciji s medijima. Posljednjih godina Vir se od malenog mjesta uzdigao na razinu koja je po mnogočemu postala zanimljiva i medijskoj javnosti. Kako se područje Općine Vir nalazi u fazi jednog permanentnog razvoja, ponajprije infrastrukturnog, sasvim je izvjesno da će i interes medija za događaje na našem otoku postati sve jači. Stoga nam je želja olakšati rad vama novinarima i vašim redakcijama koje prate rad Općine Vir i omogućiti što kvalitetniji pristup sadržajima koji Vam mogu pomoći u radu. Ovaj dio naših stranica kreiran je kako bi zadovoljio obostrani interes i medija i naše Općine, a naše međusobne odnose podigao na višu razinu.

U podizborniku smo pripremili sadržaje koji bi Vam mogli pomoći pri radu. Posebno ćemo isticati objave za medije, a pripremili smo i posebnu adresu e-pošte rezerviranu samo za komunikaciju s medijima koja će imati prioritet obrade. U ovom press kutku možete pronaći i  malenu galeriju koju, za razliku od ostalih slikovnih sadržaja na našim stranicama, možete slobodno bez ikakvog prethodnog traženja prava koristiti za potrebe Vašeg medija i u Vašem mediju.
Pojedine vijesti iz drugih medija, a koje su vezane uz rad Općine Vir, prenositi ćemo u posebnom dijelu.

Nadamo se da smo Vam ovim malim press kutkom na našim stranicama olakšali praćenje rada naše lokalne uprave i samouprave. Molimo Vas da nas obavijestite o svim svojim eventualnim primjedbama, pohvalama i prijedlozima.Novosti s naših stranica možete pratiti putem RSS kanala

    rss obojano 


 Adresa elektroničke pošte rezervirane isključivo za kontakte s medijima je:

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA