"Vir održavanje" d.o.o.

vir odrzavanje logo

 

Direktor: Marko Klanac, dipl.ing.


za komunalne djelatnosti
MB: 2238209
OIB: 37440789789
 

Adresa: Put Mula 16, 23 234 Vir
Telefon/fax.: 023/362 415
E-pošta:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PREDMET POSLOVANJA – DJELATNOSTI:


► Održavanje i izgradnja nerazvrstanih cesta
► Održavanje i izgradnja groblja
► Održavanje i izgradnja javne rasvjete
► Izvođenje građevinskih radova (niskogradnja, visokogradnja)
Poduzeće je osnovano 2007. godine i u 100%-tnom je vlasništvu Općine Vir kao jedinog osnivača.

Komunalno poduzeće “Vir održavanje“ osnovano je s ciljem učinkovitog gospodarenja javnim površinama na prostoru Općine Vir. Sve dosadašnje zahvate na uređenju javnih površina i poslova vezanih uz komunalno uređenje Općina je morala ugovarati s drugim poduzećima, a pri tome i izdvajati znatno veća sredstava. Osnivanjem vlastite tvrtke željelo se racionalizirati izdvajanja za uređenje i održavanje javnih površina i objekata, ali i podignuti kvalitetu djelovanja u tom segmentu. Na ovaj način sredstva izdvojena za komunalno uređenje ostaju na području Općine, a otvorena su i nova radna mjesta. U segment djelovanja ovog poduzeća spada održavanje nerazvrstanih cesta, održavanje i izgradnja javne rasvjete, održavanje groblja, uređenje javnih površina i izvođenje različitih građevinskih zahvata u javnom prostoru. Dakle, sve ono što obuhvaća vizuru mjesta kroz uređenje javnih prostora i površina osnovna je zadaća i djelatnost ovog komunalnog poduzeća. U poduzeću je trenutno zaposleno ukupno 23 djelatnika različitih profila stručnosti i stupnja obrazovanja.
“Vir održavanju“ su 2008. godine odobrena kreditna sredstva u iznosu od 7 milijuna kuna. Jamstvo za podignuta sredstva dala je Općina Vir odlukom Općinskog vijeća. Sredstva će biti iskorištena za financiranje kupovine građevinskog terena te projektiranje i izgradnju infrastrukture u poslovnoj zoni na otoku Viru i to: vodoopskrba, izgradnja javne rasvjete, izgradnja niskonaponske mreže, TK mreže, izgradnja dijela kanalizacijske i oborinske odvodnje, asfaltiranje cesta na području Općine Vir, izgradnja i sanacija poljskih, šumskih i protupožarnih putova, te za izgradnju  javne rasvjete u naseljima na području Općine Vir. Pola kreditnih sredstava "Vir održavanje" će uložiti u izgradnju mrtvačnice s kapelicom i uređenje mjesnog groblja.
S obzirom na zadatke koji se nalaze pred njim “Vir održavanje“ zauzima posebno mjesto među komunalnim poduzećima u vlasništvu Općine. Kao relativno mlado poduzeće pred njim se još nalazi kompletiranje pogona tehničkim sredstvima kako bi se  funkcionalnost poslovanja podigla na još višu razinu.


 

Službenik za informiranje: Ana Jurić

Adresa: Put mula 16, 23 234 Vir
Tel.: 023/362-415

e-pošta: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Pravo na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija ostvaruje se podnošenjem zahtjeva poduzeću Vir održavanje d.o.o. radnim danom u vremenu od 08-16 sati na jedan od slijedećih načina:
• pisanim putem na adresu: Vir održavanje d.o.o., Put mula 16, 23 234 Vir
• putem e-mail-a: 
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
• telefonom na broj: 023/362-415

Vir održavanje d.o.o. ima pravo na naknadu stvarnih materijalnih troškova koji nastanu pružanjem informacije korisniku prava na pristup informacijama i ponovnu uporabu informacija, kao i naknadu troškova dostave tražene informacije, koja se naplaćuje sukladno Kriterijima za određivanje visine naknade iz članka 19. stavka 3. Zakona o pravu na pristup informacijama, odnosno Kriterijima za određivanje visine naknade stvarnih materijalnih troškova i troškova dostave informacije (NN 12/14 i 15/14 - ispravak).


O B R A S C IZAKONI I PROPISI

(broj Narodnih novina u kojima su objavljeni zakoni i propisi ujedno su poveznice na objavu istih na mrežnim stranicama Narodnih novina)


JAVNA NABAVA


FINANCIJSKI PLANOVI


DOKUMENTI "Vir održavanje" d.o.o.

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA