KAPETAN MATE KAPOVIĆ PREDVODI VIRSKU MOMČAD: »DOBRI SMO, SPRETNI I DINAMIČNI, IMAT ĆEMO ŠTO POKAZATI«

CITY GAMES 2019. U utorak 20. kolovoza / 19:30 / na borilištu uz virski Muja veliko hrvatsko finale popularnih »City Games«.

KAPETAN MATE KAPOVIĆ PREDVODI VIRSKU MOMČAD: »DOBRI SMO, SPRETNI I DINAMIČNI, IMAT ĆEMO ŠTO POKAZATI«

Osam najboljih momčadi u Hrvatskoj koje su kroz kvalifikacijske turnire izborile veliko finale međunarodnih City Games, sučelit će se u utorak (19:30) na otoku Viru na borilištu uz Muja i virskoj rivi za naslov hrvatskog prvaka te plasman na međunarodno finale. Momčadi iz Krka, Malog Lošinja, Osijeka, Dubrovnika, Komolca, Đakova, Duge Rese i domaćeg Vira nadmetat će se u modernim inačicama tradicionalnih City Games igara kao što su vino, spašavanje turistkinje, pršut, morska košarka i veslo, a organizatori iz tvrtke Adria Events i destinacijske kompanije Vir turizam garantiraju sjajnu zabavu i mnoštvo osvježavajućih novosti u programu.

- Vir se već dokazao kao izvrstan domaćin, pa ne sumnjamo kako će i ove sezone na hrvatskom finalu City Games biti veselo, zabavno i napeto. Uostalom, upravo ovo finale na Viru poprima novo ruho. Čeka nas potpuno nova scenografija i brojna iznenađenja kako za natjecatelje, tako i za publiku. Ovogodišnje će finale biti nezaboravno iskustvo - govori inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Domaćini sutrašnje finale čekaju puni neskrivenog optimizma i nade da u ljetnom izdanju City Games mogu približno ponoviti uspjeh sa zimskog izdanja kada su pobijedili u finalnom nadmetanju. Riječima kapetana virske momčadi Mate Kapovića, Virani neće biti kanta za napucavanje.

- To svakako nećemo biti. Imamo prilično spretne i dinamične natjecatelje i natjecateljke koji imaju što pokazati i mogu napraviti dobar rezultat. Ne možemo garantirati ponavljanje uspjeha sa zimskih City Gamesa, ali svakako ćemo odigrati zapaženu ulogu u finalu - najavljuje kapetan Kapović dobru predstavu virske squadre. Ove su godine Igre održane kroz kvalifikacijske turnire na 35 različitih lokacija sa čak 150 prijavljenih momčadi, a hrvatsko finale dat će jednog sudionika završnog međunarodnog finala.

Foto: Marin Ćuk Vurnek / City Games /

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8  bibliobus  vir naslovna8  kamereGRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo.fw info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA