Virsko općinsko poduzeće Vir zaštita traži dvije osobe, muške ili ženske, za rad na poslovima tjelesne zaštite, intervencije i na redarskim poslovima

VIR ZAŠTITA TRAŽI ZAŠTITARE. Virsko općinsko poduzeće Vir zaštita traži dvije osobe, muške ili ženske, za rad na poslovima tjelesne zaštite, intervencije i na redarskim poslovima. Rad se obavlja u smjenama uključujući noćni rad, a uvjeti koji se traže su srednja stručna sprema (PKV, KV, VKV, SSS) i licenca z zaštitara (dopuštenje nadležne Policijske uprave za poslove privatne zaštite). Prijaviti se mogu kandidati koji ne posjeduju rješenje za obavljanje poslova privatne zaštite, jer poslodavac u cijelosti snosi troškove osposobljavanja, odnosno prekvalifikacije za poslove zaštitara.

Vir zaštita kandidatima nudi stalni radni odnos, vrlo stimulativna i redovna primanja, plaćeni putni trošak u punom iznosu, prigodne godišnje nagrade (božićnica, uskrsnica i regres), mogućnost smještaja, mogućnost napredovanja, besplatno korištenje teretane, besplatnu edukaciju i usavršavanje te topli obrok.

Na ovaj se oglas svaki kandidat može javiti do 18. lipnja putem linka za prijavu (https://www.moj-posao.net/Posao/465703/Zastitar-mz/) ili telefonski (+385 91 157 8868).

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA