Šesto izdanje Memorijalnog kupa Tonči Spavalica u udičarenju štapom iz brodice te iz ruke s brodice, održat će se u nedjelju 21. lipnja na otoku Viru

MEMORIJALNI UDIČARSKI KUP TONČI SPAVALICA.  Iz Športsko ribolovnog društva Vir koje organizira ovaj tradicionalni virski udičarski kup posvećen dugogodišnjem predsjedniku virskog ŠRD-a i doajenu sportskog udičarenja na otoku, Antoniju Tončiju Liveriću, pozivaju sve ljubitelje udičarenja s otoka Vira, Zadarske županije i Republike Hrvatske na natjecanje i prigodno druženje u Konobi kod Spavalice. Legendarni virski ribolovac Tonči Spavalica bio je utemeljitelj ovog tradicionalnog ribolovnog natjecanja, pa će ovaj šesti Memorijalni kup biti ujedno i njegovo 18. dosadašnje izdanje.

Natjecanje je kao i uvijek otvoreno i ekipno, a odvijat će se u dvije kategorije: štapom iz usidrene brodice te rukom iz usidrene brodice. U propozicijama natjecanja stoji kako jednu ekipu, zbog epidemioloških preporuka, čine svega dva natjecatelja, a ekipe mogu biti i mješovitog sastava (juniori, seniorske, veterani). Natjecatelji sami osiguravaju brodice s kojih će se loviti tijekom četiri sata natjecanja na Virskom braku sa zonom obilježenom bovama. Iz svake brodice lovi jedna ekipa, dok ješku sudionici Memorijalnog kupa osiguravaju sami te nije zadana.

Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna, pratitelj plaća 60 kuna, dok je uplata kotizacije na dan natjecanja. Prijave za natjecanje dostavljaju se na e-mail ŠRD Vir: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mob. 091/333-1342 (Elizabeta Fumić) i mob. 091/785-2827 (Igor Marić). Pozivaju se svi zainteresirani da svoje ekipe prijave do petka 19. lipnja – navode u ŠRD Vir, uz preporuku za pridržavanje svih propisanih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

FOTO: Udičari na jednom od izdanja Memorijalnog kupa Tonči Spavalica

 


 

zakrpaj  vir naslovna8   prijava odbacenog otpada  vir naslovna8      kamere



GRADOVI PRIJATELJI
garesnica novo.fw oslavany novo.fw dombovar novo.fw


POVEZNICE
LINKOVI12 LINKOVI13 LINKOVI14 LINKOVI15 vise poveznica bw


tz vir novo virski list novo vir turiza novo info novo1

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA